linjefag teater

Teater

Vi er en hjemmegruppe med vægt på drama og teater. Vi arbejder med mange forskellige former for dramaøvelser og teaterformer. I Teaterhjemmegruppen opnår du en større og dybere forståelse for det dramaturgiske – både som kunstform og underholdning.

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige genrer af teaterets verden såsom improvisation, visuelt teater, fysisk-ekspressivt teater, musikteater, revy, gadeteater og naturalistisk teater.
Året er delt op i flere forløb, som hver vil munde ud i mindst én stor og flere mindre forestillinger. Du er som elev en stor del af den kreative proces, når det handler om at skabe en forestilling. Vi vil i løbet af året besøge et eller flere professionelle teatre og se deres forestillinger. Hos os kan alle spille teater, og du vil blive udfordret på dit helt eget niveau. Vi vil sammen finde dine stærke og måske ukendte talenter, og arbejde med at gøre dit udtryk dybere, stærkere og finere. Vi lægger stor vægt på tryghed og forståelse for hinanden i gruppen.

Vi mener at respekt og omsorg for hinanden er grundlæggende for vores arbejde med linjefaget.