Praktisk information

Skolepenge

Skolens økonomi er baseret på statsligt tilskud og forældrebetaling. Forældrebetaling udgør 2.050 kr. pr. måned i 11 årlige rater – juli måned er betalingsfri. Skolepengene dækker alle udgifter vedrørende skolegang – også lejrskoler og den daglige frokost.

Skolens bankforbindelse er Sydbank:
Reg. nr. 7712
Konto. nr. 0000124953.


Betalingsserviceaftale

Bus til og fra skolen

Buslinje 380R (kører med 30 minutters interval mellem Hillerød og Helsinge).

Om morgenen afgår bus 380R fra Hillerød kl 8:18. Efter 10 minutters kørsel står man af ved stoppestedet på Egespurs Allé ved Bauhaus og går til skolen derfra. Om eftermiddagen afgår bus nr. 325 kl. 15:04 mod Hillerød Station.

Se vores ferieplan her:


Ferieplan

have friskole_4x5
friskole område_4x5
friskole bygning_4x5
bålplads friskole_4x5
friskole skolemiljø_4x5
Søskenderabat

For 2. og 3. barn betales halv pris.

Skolepengene forfalder til betaling forud, senest den 1. i måneden.

Indskud

Ved elevers indmeldelse på skolen betales et indskud svarende til 3 måneders skolepenge. Indskuddet er pt. 6.150 kr.

Der betales indskud pr. barn. Indskuddet er en forudsætning for at starte på skolen og betales i forbindelse med elevens indmeldelse på skolen.

Det betalte indskud tilbagebetales ved afslutning af 9. eller 10. klasse (se skolens vedtægter).

Fripladstilskud

Der kan gennem skolen ansøges om tilskud til skolepenge fra den statslige pulje og skolens egen pulje. Der søges for et år ad gangen, og ansøgningsfristen er medio juni.

Det er muligt at rette henvendelse til fripladsudvalget i løbet af året. Sammen med fripladsansøgningen skal vedlægges en årsopgørelse.


Skolens vedtægter

Undervisningsmiljø


skoleåret 2024


skoleåret 2016-2018

Maden tilberedes og serveres af skolens køkkenleder

Hver dag til frokost serverer vi et sund, nærende og varieret måltid – og det smager godt! Frokosten består af rene, sunde råvarer, og vi bestræber os på at være ansvarsbevidste i vores forbrug af madvarer.

Af samme grund er både økologi og bæredygtighed en prioritet i køkkenet. Det betyder i praksis, at der indgår økologiske produkter, hvor det er muligt, og at madordningen er indrettet, så vi forsøger at undgå madspild.

Vi tror på, at madordningen er med til at kvalificere og styrke unges madvaner. Med sund og nærende mad giver vi eleverne gode vilkår for læring og mindst lige så vigtigt skaber vi et fælles, trygt og genkendeligt holdepunkt i skoledagen.

Derfor spiser vi sammen – alle sammen – hver dag.

Se vores rapporter på Fødevarestyrelsens smiley-ordning


Fødevarestyrelsen